....

ΕΔΕΣΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;» [VIDEO]

 

 

 

 

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 20-11-2019 ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλουργίδης Αντώνιος επανήλθε στο θέμα που αφορά την υπόθεση κλοπής σωλήνων από το χωριό Άνω Γραμματικό που προορίζονταν για την επέκταση του αρδευτικού δικτύου . Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο δεν παρέστη ο Δήμος Έδεσσας δια εκπροσώπου ως παθών της κλοπής.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση μπορείτε να δείτε σχετική ανάρτησή μας με την αντιπαράθεση για το ίδιο θέμα μεταξύ του Προέδρου Δημοτικού Συμβούλου Γκιούρου Φ. και Δημοτικού Συμβούλου της Κοινωνίας σε Κίνηση Ξυλουργίδη Α. στην συνεδρίαση της 11-11-2019 https://www.tastv.gr/article/dimotiko-symvoylio-edessas-entoni-antiparathesi-video

Η νομική σύμβουλος του Δήμου δικηγόρος Πέτκου Χρυσούλα στο Δημοτικό Συμβούλιο έδωσε εξηγήσεις γιατί τελικά δεν παρέστη στην συγκεκριμένη εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννου προσπάθησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις έπεσε σε αντιφάσεις και ο κ. Ξυλουργίδης αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στον Δήμαρχο «Ποιος κυβερνά αυτόν το Δήμο;»

Στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος και δικηγόρος της Ενωτικής Δράσης κ. Κετζιτζίδης έκανε πρόταση να συσταθεί επιτροπή και να ερευνηθεί το θέμα όπου και συμφώνησε όλο το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία .Στη συνέχεια ορίστηκε επιτροπή από τους κυρίους Γιάννου, Χατζόγλου, Λαμπρόπουλο, Κυλουργίδη και Κετσιτζίδη για το θέμα αυτό.

 

Δείτε παρακάτω το σχετικό  μας βίντεο.

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments