....

ΕΔΕΣΣΑ : ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (VIDEO)

 

 

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας  την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 το θέμα που απασχόλησε και συζητήθηκε για περίπου δύο ώρες ήταν το 5ο και 6ο θέμα που αφορούσε  την Έγκριση αρχιτεκτονικής μελέτης του έργου «Διαμόρφωση πλατείας Ελευθερίας» και την λήψη μόνιμων μέτρων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Έδεσσας  

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρευρέθηκαν αρκετοί δημότες οι οποίοι και συμμετείχαν όπως επίσης και το Σωματείο των Ταξί και οι τ. Αντιδήμαρχοι Νάκης Πασχαλίδης και Τσεπκρντζής Ιωάννης.

Αφού η Αρχιτέκτονας κ. Τσακόντση παρουσίασε τι νέες μικρές μεταβολές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σταθμεύσεις ξεκίνησε η συζήτηση από τους Δημοτικούς Συμβούλους και τον επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο λόγος δόθηκε σε όλους τους παραπάνω όπως θα δείτε και στο βίντεό μας και κάποια στιγμή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου "με μια μαγική εισήγηση-πρόσταση" αναφέρθηκε ότι θα γίνει  αλλαγή κατεύθυνσης των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά (όπως ήταν αρχικά δηλαδή) . Έτσι οι επικεφαλής των παρατάξεων αναφέρθηκαν ότι τελικά στην ουσία εκπληρώθηκε η επιθυμία του Δημάρχου να αλλάξει μορφή η Πλατεία Ελευθερίας και να συρικνωθεί!

Τελικά ψηφίστηκε η παραπάνω πρόταση μόνο από την συμπολίτευση και τον Δημοτικό Σύμβουλο του κ. Φουναλή Μιχάλη η οποία θα προωθηθεί για έγκριση και μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες των εργασιών.

Δείτε το βίντεό μας των 38 λεπτών το οποίο είναι πραγματικά ενδιαφέρον .

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments