..

ΕΔΕΣΣΑ : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (VIDEO)

 

 

 

ΕΔΕΣΣΑ : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

 

Χθες 12-11-2017 ημέρα την εκλογών της Κεντροαριστεράς στην Έδεσσα μετά το πέρας της ψηφοφορίας και της πλήρους καταμέτρησης δηλώσεις στην κάμερά μας έκαναν ο Πρόεδρος της διοργάνωσης των εκλογών στον Ν. Πέλλας κ. Νικόλαος Τσακίρης και ο Πρόεδρος της διοργάνωσης στον Δήμο Έδεσσας κ. Παρθενόπουλος Γιώργος. Στη συνέχεια είχαμε και την παρακάτω γραπτή δήλωση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Προκοπίδη Ευάγγελου .

 

 

δήλωση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Προκοπίδη Ευάγγελου . Για την διαδικασία ανάδειξης επικεφαλής, στον νέο πολιτικό φορέα.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη του Επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα.

Μια συμμετοχή που αποδεικνύει περίτρανα τις υψηλές προσδοκίες του κόσμου για το καινούριο εγχείρημα.

Το πρώτο στοίχημα, που ήταν η μαζική συμμετοχή, επετεύχθη.

Απομένει η ενότητα όλων των δυνάμεων, την επόμενη ημέρα.

Αφήνουμε πίσω μας, ότι μας  πίκρανε και ανταποκρινόμαστε στο αίτημα των πολιτών, για κοινή πορεία.

Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν αυστηρά με την φυσική τους παρουσία, σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία, στέλνοντας ένα καθαρό μήνυμα για ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Η εντολή των πολιτών με την συμμετοχή τους στη διαδικασία, ήταν σαφής. Να αφήσουμε πίσω μας τις παθογένειες του παρελθόντος και να κάνουμε πράξη αυτό που οραματιζόμαστε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές, που εργάσθηκαν με ζήλο και αυταπάρνηση, προκειμένου η  διαδικασία να στεφθεί από επιτυχία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

NOE2017_052

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο από το TASTV.GR

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments