....

ΕΔΕΣΣΑ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ (VIDEO PHOTOS)

 

Μια έκπληξη μας περίμενε σήμερα Σάββατο 11-2-2017 στην επίσκεψη που κάναμε στους χώρους των Καταρρακτών. Ως δια μαγείας "εξαφανίστηκαν" τα δύο κιόσκια από τα πέντε συνολικά που εγκαταστάθηκαν και για τα οποία έγινε τόσος θόρυβος και διαμαρτυρίες ως προς την τοποθέτησή τους καθώς η είδηση της τοποθέτησής τους και ο λόγος ήταν ώστε να εκδίδονται εισιτήρια.

 

Να αναφέρουμε ότι τα κιόσκια αυτά τοποθετήθηκαν αρχές Δεκεμβρίου 2016 σε διάφορα σημεία στους χώρους των καταρρακτών από την Δημοτική Αρχή, τα οποία και ονόμασε  μεταλλικούς οικίσκους για την καταμέτρηση των επισκεπτών σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου κ. Γιάννου.

Εμείς ως TASTV.GR σήμερα αναζητήσαμε τα άλλα δύο κιόσκια τα οποία μεταφέρθηκαν και βρίσκονται στον χώρο των αποθηκών του Δήμου Έδεσσας (παλιά σφαγεία) όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μας.  Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι μετά από πληροφορίες μας, η μεταφορά με τα παραπάνω κιόσκια έγινε την Πέμπτη 9-2-2017.

 

11/2/17

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

http://www.tastv.gr/article/ehoyn-xefygei-se-efarmogi-eisitirio-stoys-ka...

 

 

Αυτό κι αν δεν είναι πρόοδος ! Μέσα στο πάρκο των καταρρακτών , το μοναδικό στοιχείο φυσικού κάλλους που διαθέτει αυτή η πόλη, αλλά και στον ιστορικό χώρο του Βαροσίου, στους Μύλους , η δημοτική αρχή τοποθέτησε μεταλλικούς οικίσκους για την έκδοση των εισιτηρίων που θα λειτουργήσουν ίσως και πριν από, τις Αποκριές. Η  Έδεσσα με τον καταρράκτη του οποίου τα νερά ρυθμίζει κατά τη διάθεση της η ΔΕΗ και τον αφήνει στεγνό ακόμη και στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου, θα έχει εισιτήριο!!!!!!  Μάλιστα θα έχει εισιτήριο πολύ καλά διαβάσατε!!!!!!

Στους οικίσκους αυτούς θα παραμένουν υπάλληλοι που θα εκδίδουν τα εισιτήρια τόσο για τον καταρράκτη όσο και για τη πρόσβαση στους Μύλους. Φανταζόμαστε την έκπληξη των επισκεπτών αλλά και την  αγανάκτηση τους όταν πληρώσουν το εισιτήριο και διαπιστώσουν ότι εξαπατήθηκαν αντικρίζοντας τους καταρράκτες χωρίς νερό όπως συμβαίνει πολύ συχνά. Ίσως και να απαιτήσουν το αντίτιμο που πλήρωσαν πίσω. Φαίνεται ότι εκεί μέσα στον Δήμο Έδεσσας υπάρχουν πολλοί «εγκέφαλοι» που σκέπτονται ότι η πόλη θα απόκτηση πακτωλό χρημάτων από τις εισπράξεις, ώστε να πληρωθούν οι υπάλληλοι που θα εκδίδουν τα εισιτήρια και να περισσέψουν και χρήματα για να πληρωθούν και τα μεταλλικά κουβούκλια. Όσον αφορά  τους εδεσσαίους ακούγεται ότι θα μπαίνουν …στο τζάμπα, επιδεικνύοντας τη…ταυτότητα τους. . Εκεί φτάσαμε, λοιπόν, να εκλιπαρούμε για να δούμε τους καταρράκτες.

Να κλείσουν και τα μονοπάτια περιμετρικά του καταρράκτη και των Μύλων μήπως μπαίνουν και άλλοι τσαμπατζήδες…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments