....

ΔΥΟ ΣΚΑΘΑΡΙΑ «ΑΝΤΑΜΑ» ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

 

 

Ο Εδεσσαίος δάσκαλος και συγγραφέας Θοδωρής Παπαϊωάννου παρουσιάζει σε 36 νέες σελίδες τη ζωή των δύο γνωστών του σκαθαριών μέσα από ένα παραμύθι για τις καθημερινές στιγμές της ζωής, από το εκδοτικό αποτύπωμα των εκδόσεων Ίκαρος

 

Στο βιογραφικό του σημείωμα στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Ίκαρος, διαβάζουμε: «Από πολύ μικρός μπαινοβγαίνει στα σχολεία είτε ως μαθητής είτε ως δάσκαλος και γράφει ιστορίες και παραμύθια. Αγαπάει τη μουσική, το θέατρο και τους περιπάτους στο δάσος».

Ο Εδεσσαίος δάσκαλος και συγγραφέας, βραβευμένος για τρία του βιβλία, Θοδωρής Παπαϊωάννου, έχει γράψει -και γράφει- θεατρικά έργα, εικονογραφημένες ιστορίες, και παραμύθια για παιδιά.


 

Στις 10 Ιουλίου, οι βιβλιοθήκες των βιβλιοπωλείων υποδέχθηκαν για μια ακόμη φορά τους πρωταγωνιστές –τον Μέλιο και τη Μελανή– των δύο τελευταίων βιβλίων του συγγραφέα σε μια έκδοση 36 σελίδων, εικονογραφημένης από την Ίρις Σαμαρτζή.

Το τελευταίο εκδιδόμενο βιβλίο του Θοδωρή Παπαϊωάννου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος και τιτλοφορείται με τον τίτλο «Αντάμα».


 

Απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών από 3 ετών και πάνω και στη σύνοψή του διαβάζουμε: «Τα δύο αγαπημένα σκαθάρια εξερευνούν τον ξεχωριστό κόσμο που τους περιβάλλει, κι ανακαλύπτουν πόσο υπέροχο είναι να μοιράζεσαι τις καθημερινές στιγμές της ζωής μ’ ένα αγαπημένο πρόσωπο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις 11 πρώτες σελίδες του βιβλίου από την εφαρμογή issuu.

 

Σχόλια - Facebook Comments