....

ΔΟΘΗΚΕ ΗΔΗ Η 1Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ-ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙ Ο...






Σήμερα το πρωί στις 9 ξεκίνησε η επίπονη και πολυαναμενόμενη διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών,με τους υποψήφιους μνηστήρες να είναι από πολύ νωρίς-όπως κι είχε προγραμματιστεί-στο κτήριο της Γ.Γ.Ε.,όπου και διεξάγεται ο εν λόγω διαγωνισμός.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε,οι υποψήφιοι δεν έχουν δικαίωμα επαφής με κανέναν ,γι' αυτό και το κτήριο έχει πλέον μετατραπεί σε φρούριο ,ενώ ακόμη κι όποιος πάρει άδεια,δεν θα φύγει από τον χώρο αυτό αν πρώτα δεν ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία,δηλαδή να δοθούν και οι τέσσερις άδειες.

Η διαδικασία της δημοπράτησης βρίσκεται φυσικά ακόμα σε πρώιμο στάδιο,καθώς για την κάθε μία απαιτούνται πάρα πολλές ώρες, κι άρα όλες οι διαδικασίες είναι ατέλειωτες .Ωστόσο,σύμφωνα με  πληροφορίες του tvnea.com ,η 1η άδεια δημοπρατήθηκε ήδη!Ναι,πολύ καλά διαβάσατε!Η 1η από τις 4 τηλεοπτικές άδειες είναι γεγονός,και το tvnea σού αποκαλύπτει αποκλειστικά ποιος φαίνεται να  είναι ο πρώτος υποψήφιος που πλέον έχει κι επίσημα άδεια καναλιού.

Σύμφωνα ,λοιπόν,με απολύτως διασταυρωμένο ρεπορτάζ που φτάνει αυτή την ώρα στο tvnea.com, η πρώτη τηλεοπτική άδεια φέρεται να δίνεται στον εφοπλιστή,Βαγγέλη Μαρινάκη.


Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ο εφοπλιστής,από την ώρα που έγινε γνωστό που θα ''κατέβει'' στον διαγωνισμό,ακουγόταν πως θα διαθέσει ένα απίστευτα μεγάλο ποσό που αγγίζει μέχρι και τα 50 εκ. ευρώ .

Ο Μαρινάκης,λοιπόν,είναι πλέον και επίσημα ένας εκ των νέων καναλαρχών που μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο της Χώρας μας .Η διαδικασία,όπως ήδη σημείωσα,είναι εν εξελίξει κι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  τα υπόλοιπα ονόματα των καναλαρχών-εταιρειών που παίρνουν για πρώτη φορά τηλεοπτική άδεια.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments