....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΨΗΦIΣΤHΚΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ (VIDEO)

 

            Συνεδρίασε την Τρίτη 24-4-2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας με κυριότερο θέμα την έγκριση του κανονισμού άρδευσης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Έδεσσας.

Ο κανονισμός ψηφίστηκε ομόφωνα όπως θα δείτε και στο βίντεό μας με των αρνητική ψήφο του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Φουνταλή, με την σημείωση ότι απουσίαζαν αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.

Αποφασίσθηκε να ορισθεί μια προκαταβολή του ποσού των 6 € για κάθε στρέμμα και 18 € έως 25 € κατά στρέμμα  για την άρδευση των καλλιεργειών των αγροτών και ανάλογα σε ποια περιοχή βρίσκονται .

Ο κανονισμός αρχίζει από 1η Μαίου 2018 έως 31-8-2018 .

Σύμφωνα με τον κανονισμό άρδευσης θα πληρώσουν ακόμη και οι ιδιοκτήτες ακαλλιέργητων  αγροτικών εκτάσεων δηλαδή ακόμη με αυτοί που δεν θα χρησιμοποιήσουν καθόλου νερό για άρδευση!

Επίσης όσοι δεν θα πληρώσουν την ορισμένη προκαταβολή που ορίσθηκε δεν θα έχουν το δικαίωμα να αρδεύσουν τα κτήματά τους.

Άποψη αρκετών είναι ότι ο κανονισμός αυτός είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί έτσι όπως συντάχθηκε και προτάθηκε. Ελπίζουν όλοι την επόμενη χρονιά να βελτιωθεί  ο κανονισμός και να λυθούν όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο ξεκίνημά του

Παρακολουθήστε παρακάτω το 33΄λεπτο σχετικό βίντεό μας 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments