....

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ,

Και μέσα στο γενικότερο στενάχωρο κλίμα, ένα ΝΕΟ ΕΡΓΟ 600.000 ΕΥΡΩ περίπου στο Δήμο μας, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία...

Ακόμη ένα έργο διεκδίκησε και έλαβε ο Δήμος Σκύδρας και αφορά αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικότερα την κατασκευή ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ, τη συντήρηση και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του κλειστού Σκύδρας και την κατασκευή σκεπάστρου στο γήπεδο Μαυροβουνίου.

Έργο προ'υ'πολογισμούπερίπου 600.000 ευρώ, για την ένταξη του οποίου ενημερώθηκα μόλις από το γραφείο του Υπουργού Εαωτερικών κου Θεοδωρικάκου.

Στο ΔΑΚ Σκύδρας η δική μας δημοτική αρχή τοποθέτησε ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ για πρώτη φορά, ανακατασκευάσαμε τα αποδυτήρια, σκέπαστρα, αγοράσαμε καινούργιο πίνακα (έργο προ'υ'πολογισμού 174.000 ευρώ που διεκδικήσαμε και πήραμε από τη ΓΓΑ), ήδη ξεκινήσαμε τις εργασίες για τον ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ του ανοιχτού γηπέδου ( έργο προ'υ'πολογισμού περίπου 60.000 ευρώ από ίδιους πόρους).

Μη ξεχνάμε την κατασκευή ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ, συνολικού προ'υ'πολογισμού 77.000 ευρώ περίπου (από ΓΓΑ και ίδιους πόρους).

Με την κατασκευή ΤΑΡΤΑΝ στο ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τη συντήρηση και βελτίωση του κλειστού, όπως και την εγκατάσταση και τοποθέτηση του ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ στο ανοιχτό, το ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ, θα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για το δήμο μας..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ...
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments