....

ΔΗΜΟΣ ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΧΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Οι κάδοι και οι δρόμοι έχουν ξεχειλίσει από τα απορρίμματα. Η επιτροπή κατοίκων είναι έτοιμη και πάλι να βάλει «λουκέτο διαρκείας» στον παράνομο ΧΥΤΑ στον Σκοπό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα τον δήμο Ζακύνθου να λάβει βραβείο!

Ο δήμαρχος της πόλης Παύλος Κολοκοτσάς, παρέλαβε βραβείο από τα Best City Awards, με την τιμητική αυτή διάκριση, να αφορά το σχέδιο που υλοποιεί η δημοτική αρχή για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Η εκδήλωση-σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου- πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων. Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν δήμαρχοι από όλη την Ελλάδας, επίσης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Περιφερειών, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας.

Στην κριτική επιτροπή προέδρευσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ενώ συμμετείχαν και ειδικοί επιστήμονες. Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Ζακύνθου, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι, «Παρά τις αντιξοότητες και τις τρικλοποδιές, έχουμε καταφέρει να δρομολογήσουμε τη λύση. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και η Ζάκυνθος να είναι ένα καθαρό μέρος, που θα αποτελεί παράδειγμα για όλους. Συνεχίζουμε αταλάντευτα προς αυτή την κατεύθυνση και καλούμε όλους να στηρίξουν τις ενέργειές μας προς όφελος του τόπου μας».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments