....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ (VIDEO PHOTOS)


Τα συνεργεία του Δήμου Έδεσσας την Δευτέρα 16-1-2017 περίπου στις 4 η ώρα το απόγευμα ανέλαβαν δράση και ξήλωσαν στην κυριολεξία την άσφαλτο "έκτρωμα" για την οποία υπήρξαν πολλές  διαμαρτυρίες δημοτών και καταστηματαρχών της Έδεσσας. Μέσα σε λίγες μέρες αυτή η κακοτεχνία κατασκευάστηκε και ξηλώθηκε με χρήματα των Δημοτών φυσικά. Ακόμη μια προχειρότητα με απόφαση και χρήματα  του Δήμου που κατέληξε στα σκουπίδια.

Για την κακοτεχνία αυτή από την σελίδα μας έγινε ανάρτηση και η οποία σχολιάστηκε δυσμενώς από τους αναγνώστες μας ,δημότες της Έδεσσας.

Σχετ. ανάρτησή μας http://www.tastv.gr/article/edessa-diapseydei-ton-dimarho-edessas-i-anap...



Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. της Έδεσσας ο Πέτρος Γαλανός ήταν σύμφωνος για αυτή την κακοτεχνία όταν κατασκευαζόταν μπροστά από το κατάστημά του;  Δεν είδαμε καμία αντίδρασή του για όλο αυτό το θέμα όλες τις μέρες ούτε μια

διαμαρτυρία του ;;;;

Σήμερα λοιπόν στο δημοτικό συμβούλιο τέθηκε το θέμα από την Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο κα. Έφη Ταμβίσκου και απάντησε ο Δήμαρχος έτσι πολύ απλά ότι θα διορθωθεί μετά από μήνες και μέχρι τότε η κατάσταση θα είναι η ίδια και όταν θα βρέχει δεν θα τολμάει να περνάει κανένας πεζός από το σημείο αυτό της οδού Εγνατίας για να μην τον βρέχουν τα αυτ/τα . Επίσης το ίδιο πρόβλημα θα έχουν και οι καταστηματάρχες αφού  τα διερχόμενα αυτ/τα θα βρέχουν τις βιτρίνες τους.

Δείτε το βίντεό μας με την σημερινή κατάσταση, τις φωτογραφίες της ημέρας που ξηλώθηκε η άσφαλτος αλλά και την απάντηση του Δημάρχου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο 18-1-2017

 


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments