....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο Δήμος Έδεσσας διοργανώνει το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. Στο Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης συμμετέχουν εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη που το καθιστούν μία ευχάριστη και ιδιαίτερα εποικοδομητική εμπειρία για τα παιδιά. Τόσο ο σχεδιασμός του Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό, έχουν δημιουργήσει έναν πετυχημένο θεσμό ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών, που μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν την ανακύκλωση.Image and video hosting by TinyPic

Πρέπει να επισημανθεί ότι ο ρόλος των παιδιών στην ανακύκλωση είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι αφενός αποτελούν τους αυριανούς πολίτες και αφετέρου είναι αυτά που ξεκινούν την ανακύκλωση μέσα στην οικογένεια.

Η λειτουργία του Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης συμπίπτει με την προετοιμασία για την εφαρμογή της ανακύκλωσης στο σύνολο του Δήμου Έδεσσας. Έτσι ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες δράσεις ενημέρωσης θα λειτουργήσει ενισχυτικά σε ότι αφορά στην ευαισθητοποίηση των παιδιών των Τοπικών Διαμερισμάτων, αλλά και της πόλης της Έδεσσας.

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης θα εγκατασταθεί στην πλατεία Στουγιαννάκη και θα λειτουργήσει στις 16 Οκτωβρίου, από τις 9:30 μέχρι τις 13:30 για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Έδεσσας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments