....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ; ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Σε συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε το θέμα με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη λειτουργία του Νοσοκομείου Έδεσσας

και με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου  απέστειλε την παρακάτω επιστολή στου Βουλευτές του Νομού.

«Αξιότιμοι κ. Βουλευτές,

κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, συζητήθηκε το μείζον πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της υγείας στο Δήμο της Έδεσσας και γενικά στο Νομό μας. Στην ήδη δραματικά διαμορφωμένη κατάσταση έρχεται να προστεθεί το θέμα της μη εύρυθμης λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείο Έδεσσας. Λόγω της έλλειψης γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού θα αναγκαστούν οι ασθενείς τις μέρες στις οποίες δεν υπάρχει εφημερία στο Νοσοκομείο της Έδεσσας να μετακινούνται σε αυτό των Γιαννιτσών(αλληλοκάλυψη Νοσοκομείων).

Ζητούμε, ενόψη και της επικείμενης επίσκεψης του Υπουργού Υγείας στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 26 Απριλίου, να θέσετε επιτακτικά το θέμα της στελέχωσης του Νοσοκομείου της Έδεσσας αλλά και της γενικότερης λειτουργίας του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας που ανήκουν σε αυτό, ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες προς του πολίτες.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στο επόμενο διάστημα θα αναλάβουμε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση σύσκεψης φορέων για το θέμα αυτό.»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments