....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΩΝ

Παραιτήσεις στον Δήμο Έδεσσας από  δύο Αντιδημάρχους του Δήμου Έδεσσας έγιναν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και έτσι από τον Δήμαρχο κ. Γιάννου ορίστηκαν με εντολή του  νέοι Αντιδήμαρχοι. Οι Αντιδήμαρχοι που παραιτήθηκαν είναι η Μαρούλα Κατσάρα – Βλάχου η οποία ήταν η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής και ο Χρήστος Βερυκούκης ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος της

Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας. Ο Δήμαρχος έτσι με απόφασή του όρισε νέους Αντιδημάρχους τον Γιάννη Χατζόγλου ως Αντιδήμαρχο χωρίς Αντιμισθία Καθαριότητας Πρασίνου και Ανακύκλωσης και επίσης αναλαμβάνει και την εποπτεία των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δημήτριος Ταπαζίδης αναλαμβάνει χωρίς αντιμισθία Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες των Τεχνικών Έργων και του Προγραμματισμού.

Η πρώην Αντιδήμαρχος Μαρούλα Κατσάρα αναλαμβάνει καθήκοντα κοινωνικής πολιτικής επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Βερυκούκης Χρήστος αναλαμβάνει ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας.

Αξιοπερίεργο είναι ότι ταυτόχρονα 30 Νοεμβρίου 2016 δόθηκαν οι παραιτήσεις των δύο πρώην Αντιδημάρχων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μοναδικοί που πληρώνονται με αντιμισθία  Αντιδήμαρχοι είναι οι  Μιχαήλ Σαμλίδης, και Αναστάσιος Δίου.

Ακόμη για μια φορά ο Δήμαρχος της Έδεσσας κ Γιάννου ενώ όρισε νέα πρόσωπα σε θέση Νέων Αντιδημάρχων από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016  στην θέση των παραιτηθέντων και της γενικότερης ανακατάταξης των αρμοδιοτήτων σε Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, δεν ανακοίνωσε για ακόμη  μια φορά  με σχετικό δελτίο τύπου παρά επέλεξε την Παρασκευή το πρωί να δώσει τα στοιχεία αποκλειστικά σε έντυπη εφημερίδα της Έδεσσας. Αυτό δείχνει ότι δεν λειτουργεί ισόποσα ώστε οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου να δίνονται σε όλα τα ΜΜΕ του Νομού Πέλλας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments