....

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ : Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΡΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΕ "ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ" (VIDEO)

 

Στο τελευταίο Δημοτικο Συμβούλιο στον Δήμο Αλμωπίας που πραγματοποιήθηκε  στις 20 Δεκεμβρίου 2017 όπου και παρευρεθήκαμε με την κάμερά μας.

Στην αίθουσα του Δ.Σ. ήταν παρόντες και οι εργαζόμενοι καθαριότητας στα Λουτρά του Πόζαρ οι οποίοι να αναφέρουμε ότι είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος προκλητικά κουνώντας το δάχτυλο απέναντί τους και ο λόγος ήταν ότι οι εργαζόμενοι δημοσιοποίησαν το θέμα με την βοήθεια του Βουλευτή Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη.
Οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν έντονοι ανάμεσα του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων 

Ο Δήμαρχος στην συνεδριάση παραδέχτηκε ωμά ότι οι προσλήψεις τους ήταν καθαρά δική του επιλογή , εκθέτοντας έτσι όλη την διοίκηση που μάλλον αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, αναφέρθηκε ξανά στο ίδιο ιστορικό που επικαλείται εδώ και καιρό. Από την τοποθέτησή του προέκυψε ότι  οι εργαζόμενοι δεν φταίνε σε τίποτα και ότι οι νομικές υπηρεσίες του δημάρχου , μάλλον δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Ο δε δήμαρχος για ψηφοθηρικούς λόγους , ενώ ήξερε ότι δεν μπορούν να γίνουν μόνιμοι , τους άφησε να το ελπίζουν και δεν τους πλήρωνε , και τα έκανε  όλα κουλουβάχατα.

Ο δήμαρχος μάλωσε τους εργαζόμενους επειδή  έδωσαν δημοσιότητα στο πρόβλημά τους και διεκδίκησαν το δίκιο τους. Εξέφρασε την δυσαρέσκειά του επειδή οι εργαζόμενοι ζήτησαν την βοήθεια του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη  και όχι της Θεοδώρας Τζάκρη με την οποία πήγε ο ίδιος  στο ελεγκτικό συνέδριο.Με περίσσια υποκρισία προσπάθησε να παραπλανήσει τους παρόντες εργαζόμενους ότι δίνει αγώνα για την πληρωμή τους.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ασβεστόπουλος της μείζονος αντιπολίτευσης επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι οι εργαζόμενοι πρέπει ν α πληρωθούν. Πρότεινε να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση της επιχείρησης και να αναζητηθούν όλες οι  πιθανές λύσεις πληρωμής των εργαζομένων .
 
Για το παραπάνω θέμα των εργαζόμενων την λύση έδωσε ο Δημ. Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου ο οποίος πρότεινε στον Δήμαρχο στο γραφείο του να συζητήσει το πρόβλημα μαζί με όλους τους εργαζόμενους παίρνοντας την υπόσχεση από την Δήμαρχο ότι θα συνεχιστούν οι διεκδικήσεις της πληρωμής τους.
 
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν  ο Δημήτρης Πάσόης και άλλοι τρεις από τον συνδυασμό του, από την παράταξη του Δημάρχου απόντες ήταν  οι Δημήτρης Βέσκος , Χρήστος Μπάτσης και Αποστόλης Ουργαντζόγλου.
 
Capture_012 Capture_013 Capture_014
 
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments