....

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας

 

   Ο Δήμος Αλμωπίας  ενημερώνει τους πωλητές της λαϊκής αγοράς Αριδαίας τους δημότες και κατοίκους του,  ότι σύμφωνα με την αριθμ. 181/2016 απόφαση του Δ.Σ. Αλμωπίας, η λαϊκή αγορά Αριδαίας η οποία είχε μετακινηθεί  λόγω της εκτέλεσης εργασιών για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας», επιστρέφει στον χώρο που διενεργείται παραδοσιακά. Συγκεκριμένα από τις 6/4/2017 η λαϊκή αγορά θα διενεργείται στις παρακάτω οδούς:

-Καπεταν Γαρέφι από το Α΄ Δημοτικό Σχολείο  έως  την Κεντρική Πλατεία 

-Επί της Κεντρικής Πλατείας από την Καπετάν Γαρέφι έως την οδό Κύπρου

-Επί  της οδού Λοχ. Πασσιά από την Κεντρική Πλατεία  έως την Λεωφ. Ανοίξεως

-Επί της οδού Νικολ. Παπαδόπουλου από την οδό Κολοκοτρώνη  έως την οδό    

 Κύπρου

-Επί της Κολοκοτρώνη από την οδό Λοχ. Πασσιά έως την Αθαν. Διάκου

   Για τα απαιτούμενα μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Αλμωπίας έχει ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

   Θερμή παράκληση προς τους δημότες και κατοίκους είναι, την ημέρα Πέμπτη να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητά τους, από τις 4.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας  της λαϊκής αγοράς και της καθαριότητας του χώρου,  ήτοι το αργότερο έως τις 17.30 μ.μ..

   Επίσης οι κάτοικοι των παραπάνω οδών που είναι ιδιοκτήτες οχημάτων,  καλούνται να μεριμνούν ώστε να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους χώρους που ορίζεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις ανωτέρω ώρες. Τα δε καταστήματα να μεριμνήσουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό τους.   

   Οι πωλητές θα καταλάβουν τις θέσεις που κατείχαν πριν την μετακίνηση.   

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments