....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

Οι συνεχείς τακτικισμοί και οι επικοινωνιακές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι υπονομεύουν την πορεία της χώρας και την εγκλωβίζουν σε ένα αέναο κύκλο αδιεξόδων και δεσμεύσεων.

Παραμονή των Χριστουγέννων, η Κυβέρνηση της «περήφανης» διαπραγμάτευσης αναγκάστηκε να δώσει γραπτές διαβεβαιώσεις προς τους εταίρους, με επιστολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τον έκτακτο και εφάπαξ χαρακτήρα του βοηθήματος προς τους συνταξιούχους, αυτό που ο Πρωθυπουργός ψευδόμενος για μια ακόμη φορά, παρουσίασε ως 13η σύνταξη.

Πολλά ερωτηματικά όμως, προκύπτουν από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση παρότι προκλήθηκε, δεν έδωσε στη δημοσιότητα και αποκρύπτει επιμελώς το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, διαρρέοντας παράλληλα ότι δεν ανέλαβε καμία δέσμευση.

Επειδή, ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει, ποιες είναι οι νέες υποχρεώσεις-δεσμεύσεις που ανέλαβε, για μια ακόμα φορά, η Κυβέρνηση ως αποτέλεσμα των επικοινωνιακών και άστοχων χειρισμών της.



Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Για το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής στις 24-12-2016 προς τους θεσμούς και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η ελληνική Κυβέρνηση.

2.Καλείται να καταθέσει προς γνώση της Βουλής και των Ελλήνων πολιτών την συγκεκριμένη επιστολή.





Ο ερωτώντες Βουλευτές

Γιάννης Κουτσούκος

Βασίλης Κεγκέρογλου

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments