....

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΩΡΗΤΡΙΑ Κα. ΓΟΥΝΑΡΑ ΒΥΡΟΖΗ (VIDEO PHOTOS)

 

 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο  Έδεσσας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00΄ το 23ο θέμα αφορούσε την κάλυψη εξόδων της κηδείας της επίτιμης δημότισσας Ευθυμίας Γουναρά - Βυρώζη με Εισηγητή τον κ. Δήμαρχο.

Μετά την εισήγηση τον λόγο ζήτησε η Δημοτική Σύμβουλος Εφη Ταμβίσκου η οποία αναφέρθηκε ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας της κ. Γουναρά την επισκέφθηκαν όλοι, απλοί άνθρωποι αλλά και προϊστάμενοι σε Δημόσιες Υπηρεσίες όπου και  η Κυρία Ευθυμία είχε κάνει δωρεές, όλοι εκτός τον Δήμαρχο τον οποίο όπως θα δείτε στο βίντεο να το αναφέρει η κα Ταμβίσκου, η κα Ευθυμία αναζητούσε τον Δήμαρχο.

Από τις έγκυρες πληροφορίες που έχουμε ο Δήμαρχος Έδεσσας δεν επισκέφθηκε ποτέ την κα Ευθυμία στο Νοσοκομείο!  Επίσης εδώ να τονίσουμε ότι ο Δήμαρχος κ. Γιάννου μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος ποτέ δεν είχε καλέσει σε καμμιά εκδήλωση την Κυρία Ευθυμία ως Επίτιμη Δημότισσα που είχε ανακηρυχτεί. Ενώ άλλες Υπηρεσίες Αστυνομία Στρατός και Πυροσβεστική την είχαν πάντοτε επίτιμη καλεσμένη και πάντοτε στην πρώτη θέση όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες από το αρχείο του Φωτογράφου Δημήτρη Ευθυμιάδη.

 

Ο κ. Δήμαρχος θυμήθηκε την μεγάλη Δωρήτρια κυρία Ευθυμία Γουναρά-Βυρώζη μετά τον θάνατό της όταν  μάλιστα έμαθε και  δημοσιοποιήθηκε ότι στην  διαθήκη της στις 26-10-2017  αφήνει όλη την περιουσία της στον Δήμο Έδεσσας.

BA_0026_COPY DOR_0006_COPY DOR_0090_COPY DOR_0112_COPY IMG_5594_COPY
upload pic

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments