....

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΣΟΥ !!!! (VIDEO PHOTOS)

 

Σήμερα με την κάμερά μας βιντεοσκοπήσαμε το σημείο μιας από την χειρότερη κακοτεχνία σε οδόστρωμα κεντρικού δρόμου της πόλης μας (στην αρνή της οδού Εγνατίας δίπλα το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου) . Με το λιώσιμο από την χιονόπτωση μαζεύτηκαν τα νερά με αποτέλεσμα τα διερχόμενα αυτ/τα να πετάν τα νερά στα πεζοδρόμια και να μην μπορεί να περάσει κάποιος πεζός και συσκεκριμένα τις βιτρίνες καταστημάτων επάνω στην  οδό.

Παραθέτουμε παρακάτω δύο σχετικές μας πρόσφατες αναρτήσεις για την κακοτεχνία και για τους υπεύθυνους αρμόδιους και εσείς βγάλτε τα συμεπάσματά σας.

 

 

ΕΔΕΣΣΑ: ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ Η ΑΝΑΠΛ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ (PHOTOS)



Με αφορμή την ανάρτηση (13/12/16) στο ιστολόγιό μας  www.tastv.gr και το ρεπορτάζ το οποίο πραγματοποιήθηκε με τίτλο «Μετά το Ρέθυμνο ακόμη μία επική ασφαλτόστρωση και στην Έδεσσα – Προχειρότητες» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας δεν έχει σε εξέλιξη κάποιο έργο που να περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο. Επομένως, το έργο δεν εκτελέστηκε από τις υπηρεσίες μας. Επιπρόσθετα, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Π.Ε. Πέλλας καθώς και για την εξέλιξή τους από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=220

Εμείς την ημέρα της ασφαλτόστρωσης ως TASTV.GR  βρεθήκαμε στο σημείο και κάναμε σχετικό ερώτημα στον. Δήμαρχο κ. Γιάννου ο οποίος ήταν παρών κατά το έργο της ασφαλτόστρωσης, και η απάντηση που πήραμε από τον ίδιο ήταν ότι η Π..Ε. Πέλλας έχει αναλάβει αυτό το έργο και μάλιστα ο  ίδιος ο Δήμαρχος μας υπέδειξε και τον υπεύθυνο Μηχανικό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 
Εμεις θέτουμε το ερώτημα στην Αναπλ. Αντιπεριφειάρχη Πέλλας κα Αηδονά, ποιά ήταν η αρμοδιότητα του  μηχανικού της Π.Ε. Πέλλας ο οποίος βρισκόταν στο σημείο των έργων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μας;;;
 
 
Η σχετική μας ανάρτηση που δημοσιεύθηκε:
 
 

 
 

12/1/17

 
 
 

12/1/17

 
 
 

 

 

 

 

ΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ -ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ (PHOTOS)

Μετά το Ρέθυμνο με τις επικές φωτογραφίες που γύρισαν όλο το διαδίκτυο συνέβη και στην Έδεσσα ασφαλτόστρωση με τόση προκλητική προχειρότητα!!!!!!

Ασφαλτόστρωση μόνο στο ένα κομμάτι της οδού χωρίς σκάψιμο και χωρίς όλες τις ορθές διαδικασίες.

Η υπεύθυνη αρμόδια Υπηρεσία για την συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και και τα μηχανήματα ήταν του Δήμου Πέλλας.

Οι φωτογραφίες μας μιλούν από μόνες τους.

 

http://www.tastv.gr/article/edessa-meta-rethymno-akomi-mia-epiki-asfalto...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments