....

ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ (PHOTOS)

Κάποιοι τη λένε χοντρή. Εκείνη απαντά πώς έχει δικαίωμα στη μόδα. Τον κόσμο της μόδας «ταρακουνά» η άφιξη της Tess Holiday,

η οποία τον Ιανουάριο έκλεισε το πρώτο της συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων. Είναι η πρώτη φορά που κοπέλα 1,65 και 120 κιλά συμφωνεί με κάποιο πρακτορείο.
Η Tess είχε γίνει γνωστή μέσω του hashtag της «#effyourbeautystandards», με το οποίο προσπαθούσε να καταρρίψει τα πρότυπα ομορφιάς στη βιομηχανία της μόδας, το να είναι, δηλαδή, τα κορίτσια πολύ αδύνατα και ψηλά. Το διαδικτυακό της «κίνημα» είχε προκαλέσει την προσοχή των media, με την Tess να φιλοξενείται σε περιοδικά, εκπομπές και ιστοσελίδες. Τον Ιανουάριο του 2015, η Tess υπέγραψε με το MiLK και έγινε το πρώτο plus size μοντέλο με ύψος 1,65, βάρος 120 κιλά και μέγεθος μέσης 52, που έκλεισε με μεγάλο πρακτορείο.

Μάλιστα, στα μέσα Μαΐου η 29χρονη έκανε και την πρώτη της «επίσημη» φωτογράφιση, η οποία αποκαλύπτει αυτό ακριβώς που είναι: μια κοπέλα με άνεση και αυτοπεποίθηση, που αγαπά τον εαυτό της.

«Αν κάποιος δεν αισθάνεται το οτιδήποτε βλέποντας τις φωτογραφίες μου, τότε δεν έκανα καλά την δουλεία μου. Δεν έχει σημασία αν είναι θετικό ή αρνητικό, σημασία έχει να τους προκαλώ κάτι», τονίζει η Tess, μιλώντας στην Daily Mail.


«Θέλω να αλλάξω την άποψη της κοινωνίας για την ομορφιά και για το τι είναι αποδεκτό στη βιομηχανία της μόδας και στον κόσμο. Δεν υπάρχει τρόπος να είσαι γυναίκα ή όμορφη. Ολοι δικαιούμαστε μια θέση», προσέθεσε.


Πηγή iefimerida.gr
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments