....

ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ

 

 

Πανομοιότυπα δίδυμα αδέρφια από το Μίσιγκαν πρόκειται να παντρευτούν δύο πανομοιότυπες αδερφές, σε δύο συνεχόμενους γάμους που πρόκειται να λάβουν χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, όπως δήλωσαν τα δύο παράξενα ζευγάρια, μετά τις τελετές πρόκειται να μετακομίσουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, όπου θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους συγκατοικώντας.

Οι 24χρονοι Zack και Nick Lewan είναι αχώριστοι από την γέννησή τους. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις μέλλουσες συζύγους τους, τις επίσης 24χρονες Krissie και Kassie Bevier.

Παρά τα σχέδια για συγκατοίκηση και για τη δημιουργία μιας κοινής ζωής ανάμεσα στους τέσσερις μελλόνυμφους, οι δύο αδερφές επέμειναν να έχει καθεμία την δική της ξεχωριστή τελετή και να μην γίνει διπλός γάμος, αφού «μεγαλώνοντας ως δίδυμες δεν είχαν ποτέ κάτι αποκλειστικά δικό τους». Την ίδια απαίτηση προέβαλαν και για τον μήνα του μέλιτος, και τα δύο ζευγάρια θα ταξιδέψουν σε διαφορετικούς προορισμούς προτού επιστρέψουν στην ίδια… συζυγική εστία.

Η Kassie και ο Nick γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Grand Valley πριν από τέσσερα χρόνια. Στο πρώτο τους ραντεβού πήραν και οι δύο την απόφαση να πάρουν μαζί τους τα αδέρφια τους. Η έλξη ανάμεσα στην Krissie και τον Zack ήταν αστραπιαία και έτσι τα δύο ζευγάρια άρχισαν πρακτικά να βγαίνουν ταυτόχρονα.

Το ίδιο «συγχρονισμένη» ήταν και η μετέπειτα πορεία της σχέσης των ζευγαριών, με προτάσεις γάμου σε κοινή έξοδο και άλλες… συντονισμένες ρομαντικές στιγμές.

Ας ελπίσουμε πάντως μετά τον γάμο να μην υπάρξουν… απρόοπτα, αφού η συγκατοίκηση δύο τόσο όμοιων ανδρών με δύο τόσο όμοιες γυναίκες είναι «συνταγή» για πολλά μπερδέματα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments