..

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Σωσάνδρας ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρές βλάβες στις γεωτρήσεις ύδρευσης του χωριού.

Συγκεκριμένα, η βασική γεώτρηση ύδρευσης υπέστη βλάβη σήμερα 09-01-2017 και ώρα 18:00 λόγω των συνεχόμενων διακοπών ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να λειτουργήσει η εφεδρική γεώτρηση ύδρευσης λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον με αποτέλεσμα να παγώσει και να μην μπορεί να υδροδοτηθεί το χωριό.

Είναι καλό να γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι  της Τ.Κ. Σωσάνδρας  ότι το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. μαζί με τους εξωτερικούς συνεργάτες και παρουσία του Προέδρου κατέγραψαν και εργαστήκαν σήμερα έως  τις 20:00 για την αποκατάσταση των βλαβών και οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο 10-01-2017 για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προκείμενου να λειτουργήσει το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Τ.Κ. Σωσάνδρας για την αναγκαστική διακοπή ύδρευσης προκειμένου να αποθηκεύσουν ή να προμηθευτούν πόσιμο νερό για να καλύψουν τις ανάγκες που προκύπτουν μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments