....

ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Η παρακάτω ανακοίνωση υπάρχει και στο site μας: 
 
Η ΔΕΥΑ Έδεσσας αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη της προς όλους τους καταναλωτές συνδρομητές της, που λόγω των τελευταίων συγκυριών αναγκάστηκαν να παραμελήσουν την πληρωμή λογαριασμών τους προχώρησε με την υπ' αριθ. 85/ 2-6-2023 απόφαση του Δ.Σ. της σε μία ευνοϊκή ρύθμιση για τους οφειλέτες της.
Στη ρύθμιση αυτή μπορούν να ενταχθούν όλοι οι οφειλέτες της που μπορούν να ρυθμίσουν τα οφέλη τους από εφάπαξ καταβολή έως 36 δόσεις με πολύ ευνοϊκούς όρους.
Συγκεκριμένα:
 
1. Οφειλές προς τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Έδεσσας που έχουν βεβαιωθεί η θα βεβαιωθούν ως 31-5-2023 μπορούν ύστερα από αίτηση του οφειλέτη προς την αρμόδια για την είσπραξη τους υπηρεσία της Επιχείρησης να ρυθμίζονται και να καταβάλλονται με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις νόμιμες προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής ως εξής:
 
  1. Αν εξοφληθούν εφάπαξ ή σε τρεις δόσεις (3) με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) υπό την προϋπόθεση ότι η πρώτη δόση δεν θα είναι μικρότερη του ποσού των εκατό ευρώ (100€).
  2. Αν εξοφληθούν σε τρείς (3) έως είκοσι τέσσερις (24) δόσεις υπό την προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν θα είναι μικρότερη από τριάντα ευρώ (30€) με απαλλαγή κατά ποσοστό ενενήντα πέντε τοις εκατό (95%).
  3. Αν εξοφληθούν σε είκοσι πέντε (25) έως τριάντα έξι (36) δόσεις υπό την προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν είναι μικρότερη από τριάντα ευρώ (30€) με απαλλαγή κατά ποσοστό ενενήντα τοις εκατό (90%).
2. Στη ρύθμιση μπορούν επίσης να υπαχθούν οφειλές που κατά την ημερομηνία υποβολής αίτησης α)έχουν υπαχθεί σε προηγούμενη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής, η οποία είναι σε ισχύ, με απώλεια των ευεργετημάτων της προηγούμενης ρύθμισης και χωρίς η υπαγωγή τους να συνεπάγεται επιστροφή καταβληθέντων ποσών
 
Προθεσμία υποβολής αίτησης. Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται το αργότερο έως και την 31-10-2023.
 
Η αίτηση υποβάλλεται και η διαδικασία διεκπεραιώνεται στο γραφείο (1) της ΔΕΥΑ Έδεσσας επί της οδού 18ης Οκτωβρίου 18 στην Έδεσσα από τις 7:30 έως τις 13:30.
 
Για την Δ.Ε.Υ.Α.Ε
Ο πρόεδρος
Χατζόγλου Ιωάννης
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments