....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ : ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ; ΕΓΩ ΜΑΓΕΨΑ ΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ!

 
 
 
 

❱❱ «Ποια Μενεγάκη; Εγώ έκανα τις Κάννες να τραγουδάνε μαζί μου το “Sole Mio” και τα “Παιδιά του Πειραιά”» λέει στην «Espresso» η Δέσποινα Τσολάκη

 

«Ποια Μενεγάκη; Εγώ έκανα τις Κάννες να τραγουδάνε μαζί μου το “Sole Mio” και τα “Παιδιά του Πειραιά”» λέει στην «Espresso» η Δέσποινα Τσολάκη, γνωστή σοπράνο και ηθοποιός, που παρευρέθηκε επίσης στο φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ, πλην όμως η παρουσία της δεν προβλήθηκε τόσο από τα media. Φωτογραφία του Andreas Panayides.

«Η κυρία Μενεγάκη πήγε καλεσμένη της L’ Oréal - εμένα με κάλεσαν σε event και τραγούδησα στα ελληνικά, στα ιταλικά και τα αγγλικά. Κάποιοι, μάλιστα, ανέφεραν το όνομα της Μελίνας Μερκούρη όταν με άκουσαν να τραγουδώ τα “Παιδιά του Πειραιά”» μας είπε με ενθουσιασμό και πρόσθεσε: «Εγώ γεννήθηκα καλλιτέχνις! Ο,τι έχω κάνει μέχρι τώρα το έχω κάνει με τη βοήθεια του Θεού, τα ταλέντα μου και την αγάπη του κόσμου, ακόμα και όταν παρουσίαζα εκπομπές». Η Δέσποινα Τσολάκη εμφανίστηκε στο Fashion Awards Film Festival, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο «Carlton Beach Hotel».

 

 

Στη φαντασμαγορική βραδιά, όπου έλαβαν μέρος πάνω από τριάντα εστεμμένα top models από διάφορες χώρες και επώνυμοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις καταπληκτικές δημιουργίες τους, υπήρχε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διάσημους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα σοπράνο και ηθοποιός. Η Δέσποινα Τσολάκη καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και δεν ήταν λίγα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που την προσέγγισαν για μια συνέντευξη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments