....

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΕΡΟΣΥΛΗ-ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΙΨΑΝΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Διοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων συνέλαβε εκτός υπηρεσίας ιερόσυλη

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, στο Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης, από Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, 63χρονη ιερόσυλη η οποία αφαίρεσε από τον Ιερό Ναό, λειψανοθήκη Αγίων. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, πρόκειται για τον Διοικητή του Α.Τ. Καλαβρύτων, Βασίλειο Σταθούλια, ο οποίος βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας,  χθες στην Πάτρα και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης. 
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 το μεσημέρι, όταν ακόμα προσκυνητές βρίσκονταν εντός του Ναού. Εκεί, ο έμπειρος Αξιωματικός, αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις της 63χρονης, η οποία και αφαίρεσε λειψανοθήκη. Αμέσως την συνέλαβε, παραδίδοντά της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στην τσάντα της 63χρονης και κατέσχεσαν τα Ιερά Λείψανα, τα οποία αποδόθηκαν στο νεωκόρο του Ιερού Ναού. Η ιερόσυλη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ο κ. Σταθούλιας είναι γιος ιερέα, του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Σταθούλια με καταγωγή από Καλάβρυτα που διακονεί στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Πατρών για πολλές δεκαετίες.
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments