....

ΆΡΘΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΑΓΑΘΗ: ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..

Και εκεί που μελετάω την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ (καθότι φανατική του Ανδρέα και των πολιτικών που άσκησε)

χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ο συνομιλητής με αγωνία ότι ο ΓΑΠ κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το νέο κόμμα του. Η απάντησή μου αυθόρμητη, «ε καλά ας πάει να το ανακοινώσει απ’το Καστελόριζο».

Τελικά αυτός ο άνθρωπος έχει πνιγεί μέσα στην προσωπική του φιλοδοξία και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί. Ο άνθρωπος που βούλιαξε μια ολόκληρη χώρα, που έφερε σε απόγνωση εκατομμύρια νοικοκυριά, που έστειλε στην αυτοκτονία χιλιάδες συνανθρώπους μας έχει το θράσσος να διαπράττει μια τέτοιου είδους ενέργεια. Ο άνθρωπος  που διέλυσε μια ιστορική παράταξη του 45% και την έφτασε στο 5% , που μας έκανε εμάς τους νέους να του γυρίσουμε πλάτη. Και ποια παράταξη παρακαλώ, του ίδιου του πατέρα του. Τώρα στο νέο εγχείρημά του σας προσκαλώ και προκαλώ να δείτε τον κατάλογο των υποψηφίων-υποστηρικτών του. Θα καταλάβετε ότι το παλιό ,βαθύ και σκάρτο ΠΑΣΟΚ, αυτό με τις μίζες, αυτό με την άκρατη παροχολογία συντηρείται και επαναταυτοποιείται μέσα απ’το κόμμα του ΓΑΠ. Εγώ αυτό το ονομάζω πολιτική κατάντια. Νέοι μηδέν.  Μην είστε γελασμένοι. Ο ΓΑΠ ποτέ δεν έδωσε την ευκαιρία σ εμάς τους νέους, που τόσο πολύ τους ευαγγελιζόταν.  

Για να προχωρήσει σ’αυτό το εγχείρημα μάλλον έχει πρόβλημα με την ανανέωση. Μάλλον έχει πρόβλημα με τους πραγματικούς νέους σοσιαλιστές. Μάλλον έχει πρόβλημα με νέους, τίμιους ανθρώπους που έχουν καθαρό πρόσωπο και καθαρά χέρια.  Μάλλον έχει προβλημα γιατί εμείς κοιτάμε ανθρώπους κι όχι νούμερα. Μάλλον έχει πρόβλημα γιατί εμείς οι νέοι πιστεύουμε στις πολιτικές και την ιδεολογία που χάραξε ο πατέρας του. Και εν τέλει μάλλον έχει υπαρξιακό πρόβλημα, καθώς η εγκληματική του ενέργεια δυστυχώς προδίδει την αψυχολόγητη και αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του αλλά και τα κίνητρά του.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments