....

ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΖΕΡΒΗ-ΠΕΛΛΑΣ : ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης), σε διάφορα σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου , από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ήδη πολλά τμήματα του έργου έχουν παραδοθεί στους πολίτες, όπως ο δρόμος από Μαυροβούνι μέχρι διασταύρωση Σεβαστιανών, αφού ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος και διαγραμμίσθηκε, σε μήκος 3.200 μέτρων. 

Στην Παλαιά Εθνική Οδό προς Φλώρινα, από τη διακλάδωση Άρνισσας – Παναγίτσας έως τα Ξανθόγεια διαγραμμίσθηκαν περίπου 4.000 μέτρα, στον άξονα της οδού, μετά την ανανέωση του ασφαλτοτάπητα.

Επίσης στην Παλαιά Εθνική Οδό προς Φλώρινα, από τη διασταύρωση προς Ανεμοδρόμιο έως τη διασταύρωση προς Άγιο Αθανάσιο, σε μήκος 1400 μέτρων ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις βελτίωσης του οδοστρώματος και διαγράμμισης, ενώ ταυτόχρονα τοποθετείται και φωτισμός.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η οριζόντια σήμανση του δρόμου από τον κόμβο της Άρνισσας έως τη διασταύρωση Ανεμοδρομίου, σε μήκος 2.300 μέτρων. 

Το πρωί  ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, περιηγήθηκε στα αναβαθμισμένα τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου, από τα οποία καθημερινά διέρχονται χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες οδηγοί. «Παραμένουμε συνεπείς στη στόχευσή μας για ασφαλείς και σύγχρονους δρόμους στην Πέλλα. Αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο έχοντας κατά νου την προστασία και την άνεση των συμπολιτών μας, στις καθημερινές μετακινήσεις τους εντός των ορίων της Π.Ε. Πέλλας».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments