....

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΙΚΗ

 

 

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιουλίου στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, στον τόπο της τραγωδίας που βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα, ο οικείος μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος θα τελέσει Θεία Λειτουργία για τους κατοίκους του τραγικού οικισμού, μετά το πέρας της οποίας θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τα δεκάδες θύματα.
Η Εκκλησιαστική Τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά και δορυφορικά τόσο την Θεία Λειτουργία όσο και την επιμνημόσυνη δέηση που θα ακολουθήσει με την μορφή pull – free to air.
Το www.orthodoxia.info συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και στις προσπάθειες υλικής αλλά και πνευματικής στήριξης των πληγέντων θα αναμεταδώσει τόσο τη Θεία Λειτουργία όσο και την επιμνημόσυνη δέηση, που θα τελεσθούν στον τόπο όπου δεκάδες συνάνθρωποί μας, παιδιά, νέοι και ηλικιωμένοι άφησαν την τελευταία τους πνοή με τρόπο μαρτυρικό.
Σημειώνεται πως όποιος διαδικτυακός τόπος ή τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να αναμεταδώσει την Θεία Λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση μπορεί ελεύθερα να το πραγματοποιήσει

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments