....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ TASTV.GR ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΓΑ Φ.ΚΟΥΡΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ (VIDEO)

 

Την 28-4-2017 (η 2η ημέρα) της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Φ. Κουρεμπέ στον Πέλλας, τον συναντήσαμε στο χωριό Κερασιά Έδεσσας ο οποίος μαζί με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βεροίας πραγματοποίησε αυτοψίες σε αρκετές  πληγείσες από τον παγετό της 21ης και 22ης Απριλίου περιοχές.

Αρκετοί κάτοικοι του χωριού Κερασιάς και των γύρω χωριών είχαν μία γόνιμη συζήτηση στην πλατεία του χωριού όσον αφορά τις ζημίες που προκλήθηκαν από τον παγετό. Εμείς καλύψαμε την επίσκεψή του με την κάμερά μας στην περιοχή όπου επισκέφθηκε κτήματα που επλήγησαν και μας παραχώρησε αποκλειστικές  δηλώσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα που του θέσαμε.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε ότι μέχρι τέλος του Ιουνίου 2017  θα πληρωθούν όλες οι αποζημιώσεις του έτους 2016.  

Επίσης μας δήλωσε ότι υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό με εκτιμητές γεωπόνους του ΕΛΓΑ.

Μετά τον Σεπτέμβριο 2017 θα γίνουν οι πληρωμές από τον φετινό παγετό του Απριλίου και αυτό γιατί είναι μεγάλο οτο χρονικο διάστημα των δηλώσεων που υποβάλλουν οι αγρότες στον ΟΣΔΕ με αποτέλεσμα να αργήσουν να υποβληθούν  στον  ΕΛΓΑ οι  δηλώσεις των αγροτών του ΟΣΔΕ.  

Επίσης σχολίασε στο ερώτημά μας γιατί  υπήρξε μείωση υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ για το 2016. Και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα τα οποία θα δείτε στο παρακάτω μας βίντεο.

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments