....

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ, ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ 3 ΕΠΑΘΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ας μην ξεχνάμε ότι η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει πήρε την «επιβράβευση» της απόλυσης!!!

Ένα μάτσο μασώνοι, καραγκιόζηδες και άχρηστοι, αυτοαποκαλούνται ακαδημαικοί, επιστήμονες και δυο αυγά Τουρκίας και γεμίζουν βιογραφικά με παπαριές τις οποίες απονέμουν ο ένας στον άλλο.

Αν υπήρχε Κράτος, αν υπήρχε Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα σιχάματα, θα έπρεπε να ήταν ήδη στη φυλακή, περιμένοντας την μέρα τους θανάτου τους απο Λαϊκά Δικαστήρια.
Αλλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε Κράτος, ούτε Δικαιοσύνη!

Πόπη Σουφλή

Video: Αριστούχος ο γιος Σαμαρά κατά το Star, με πολλούς επαίνους επειδή αντέγραψε και απολύθηκε η καθηγητρία που το κατήγγειλε!

Απίστευτη απόπειρα «ξεπλύματος»  του γιου Σαμαρά, από το Star, το οποίο παρουσίασε την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2014, στο Κολέγιο Αθηνών, Ψυχικού.
Το ρεπορτάζ ξεκινάει με την δημοσιογράφο, να μας λέει, ότι ήταν η καλύτερη τάξη των τελευταίων ετών...

Και όπως βλέπετε στο βίντεο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star είχε προσωπικούς λόγους που ήθελε να προβληθεί, αφού ένας από τους αποφοίτους, που έβγαλε και ένα μονότονο λόγο, ήταν ο γιος της, και γιος του Θόδωρου Ρουσούπουλου!

Και το καλύτερο ήταν μετά...

Στο βίντεο καλείτε να παραλάβει το δίπλωμα του, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο γιος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν παίρνει απλά μόνο το απολυτήριο, αλλά παίρνει και «Έπαινο» και 3 «Έπαθλα» που τα έχουν επινοήσει τα κολέγια για να γεμίζουν τα άδεια βιογραφικά των μελοντικών πολιτικών μας!

Βέβαια μας εντυπωσιάζουν τα Έπαθλα και οι Έπαινοι του γιου Σαμαρα, όταν πέρσι την Άνοιξη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι ο γιος Σαμαρά πιάστηκε να αντιγράφει, όπως γράψαμε ΕΔΩ, και βέβαια το θέμα δεν ήταν αυτό το ασήμαντο, αλλά ότι η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, όπως η ίδια κατήγγειλε!

Δείτε το βιντεο:



Κλασσικοί νεόπλουτοι καραγκιόζηδες.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ

Αφού μερίμνησαν να διαλύσουν τα αληθινά πρότυπα σχολεία όπως τα ΑΝΑΒΡΥΤΑ και η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ, στα οποία είχαν πρόσβαση με εξετάσεις όλα τα ελληνόπουλα και βγάζαν τους αληθινά ελπιδοφόρους έλληνες, τώρα βάζουν ταψιά στα κεφάλια τους και ζούν το αμερικάνικο όνειρο στην Φιλοθέη.

Ένα μάτσο μασώνοι, καραγκιόζηδες και άχρηστοι, αυτοαποκαλούνται ακαδημαικοί, επιστήμονες και δυο αυγά Τουρκίας και γεμίζουν βιογραφικά με παπαριές τις οποίες απονέμουν ο ένας στον άλλο.

Αργά η γρήγορα το ψευτορωμέικο των γύφτογιαχουντήδων... που ξεκινήσαν απο την κολοτρυπίδα της γίδας, θα γκρεμιστεί και τότε ...όχι δεν θα κινδυνεύσει η ζωή τους…απλά θα γίνουν η ατραξιόν της αληθινής Ελλάδος, περιφερόμενοι ως θίασος ανα την Ευρώπη παρέα με την Κοντσίτα , τους υπερστρατηγούς με τα σπανάκια, τους υπερδημοκράτες και λοιπούς πούστηδες…

Ο Ελληνισμός μας, ο οποίος εμπεριέχει τον ανθρωπισμό, δεν μας επιτρέπει παρά τους τιμωρήσουμε με άφθονες ποσότητες γιαουρτιού, χλεύης και αυγών μαζί με κάθε είδους ζαρζαβατικό...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ,  500 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...

Το τέμενος να χτιστεί δίπλα στο Κολλέγιο Αθηνών

http://www.eleysis-ellinwn.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments