....

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ : Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 92.000 ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ - ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΝΩΣΤΟ! (PHOTOS)

.

 

Tέλος και επίσημα στην πολύκροτη και πολύχρονη διαμάχη του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου σχετικά με τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία.

Με την απόφασή του , το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών, δώδεκα χρόνια μετά τον άκρως επεισοδιακό χωρισμού του ζευγαριού, δικαιώνει το γνωστό δικηγόρο, στην διεκδίκηση της Εύης Βατίδου στην περιουσία του Αλέξη Κούγια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Εύη Βατίδου ζητούσε το ένα τρίτο από τα όσα απέκτησε ο γνωστός δικηγόρος κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, μεταξύ των οποίων το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, η αξία των οποίων έχει εκτιμηθεί σε 50.000.000 ευρώ.

 

Όμως, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η Εύη Βατίδου δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής παρότι εκείνη στην αγωγή της υποστήριζε ότι προσέφερε τις προσωπικές υπηρεσίες της για την επαύξηση της περιουσίας του ζεύγους, λόγω της δημοσιότητάς της ως μοντέλο, ισχυρισμό που δεν δέχτηκαν οι δικαστές, αφού έκριναν πως ο δικηγόρος “δεν είχε ανάγκη κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής μέσω του γάμου του, προκειμένου να αυξήσει (ποσοτικά και ποιοτικά) το πελατολόγιό του”.

Έτσι,η Εύη Βατίδου έχασε το δικαστήριο και τώρα καλείται να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

 

 

http://24wro.com.gr/wp-content/uploads/2018/03/k_o-760x460.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments