....

ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΑΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΜΕ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ!

 

 

 

Πως θα σας φαινόταν να πίνατε τον καφέ σας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν ή να κάνετε σκι και στη συνέχεια με τελεφερίκ…. ναι με τελεφερίκ να μεταφερόσασταν στα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ;

Εξαιρετική η ιδέα! Και δεν το είδαμε στον ύπνο μας γιατί είναι κάτι που έχει μελετηθεί, κοστολογηθεί, έχει εξεταστεί και η παραμικρή λεπτομέρεια.. Μάλιστα είχε γίνει σχετική παρουσίαση στην Αριδαία, είναι ενήμεροι οι Δήμαρχοι οι τωρινοί και οι προηγούμενοι. Σχετική ενημέρωση για αυτό το πολύ σημαντικό μάστερ πλαν έχουν και οι βουλευτές του Νομού Πέλλας. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα.

Μάλιστα θυμόμαστε μια σύσκεψη που είχε γίνει στο Δημαρχείο στην Αριδαία, στο πλαίσιο του Interreg όπου ειπώθηκαν κάποια πράγματα αλλά κι αυτά έμειναν κλεισμένα στα συρτάρια…

Τι περιλαμβάνει λοιπόν αυτό το προγραμματικό σχέδιο;

PAROYSIASH 1 by Tastv Pella 

 

Μην ξεχνάτε πως το χιονοδρομικό του Μπάνσκο στην γειτονική μας Βουλγαρία λειτουργεί πολύ ανταγωνιστικά πλέον με όλα τα χιονοδρομικά της Βόρειας Ελλάδας. Αν είχε προχωρήσει αυτό το μάστερ πλαν ο Νομός μας θα είχε αύξηση τουρισμού θεαματική, που συνεπάγεται χρήματα, επενδυτές κλπ.κλπ.

Γιατί λοιπόν ένα τέτοιο σημαντικό μάστερ πλαν δεν προχώρησε; Γιατί έμεινε στα συρτάρια;

Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία στη διάθεση των Δημάρχων, χρηματοδοτικά εργαλεία και άνθρωποι να βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή.

 

 

PAROYSIASH 2 by Tastv Pella 

 

 

Σχόλια - Facebook Comments