....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ (VIDEO PHOTOS)

Η  θλιβερή παιδεία του Έλληνα Εδεσσαίου Οδηγού σε βίντεο που αποτυπώθηκε ακόμη μια φορά σήμερα Πέμπτη 5-1-2016 το πρωί στην οδό Ηφαιστίωνος μέχρι την πλατεία Τημενιδών και κατ΄ επέκταση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ,από τους παρκαρισμένους ,για μια ακόμη ημέρα στην Έδεσσα , παράνομα οδηγούς.

Δεν ισχύει καμία δικαιολογία ότι δηλαδή η Τροχαία δεν κάνει σωστά την δουλειά της, την κάνει και μάλιστα με το παραπάνω και με υπερβάσεις τις περισσότερες φορές γνωρίζοντας όλοι μας και την ελλειπή δύναμη σε προσωπικό.

Πρέπει δηλαδή ο κάθε Εδεσσαίος οδηγός να έχει πάνω από το κεφάλι του έναν "Τροχονόμο" να του κόβει κλήση για παράνομη στάθμευση;;;"  Μάλλον αυτό  θέλει!!! 

Θα αναφερθούμε σε τραγικό περιστατικό που έγινε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα όπου ασθενοφόρο ,με σειρήνες και φάρους, του Κέντρου Υγείας Αριδαίας διερχόμενο  και μεταφέροντας βαριά ασθενή , στην παραπάνω οδό Ηφαιστίωνος εγκλωβίστηκε από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα . Αποτέλεσμα λόγω της καθυστέρησης  να κινδυνέψει πολύ σοβαρά η υγεία του ασθενή και βέβαια δε γνωρίζουμε την μετέπειτα πορεία της υγείας του.

 

 

 

 

 
 
 
 

5/1/17

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments