....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΈΔΕΣΣΑΣ

 

 

 

 

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας να συμπεριληφθεί στη διαδρομή για τη διέλευση και την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας που αποτελεί το σύμβολο του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:45 στο χώρο των Μικρών Καταρρακτών θα υποδεχθούμε την Ολυμπιακή Φλόγα που θα την μεταφέρουν Εδεσσαίοι/ες  αθλητές/τριες  Λαμπαδηδρόμοι.

Η Επιλογή των 5 λαμπαδηδρόμων έγινε με βάση αντικειμενικών και αξιοκρατικών κριτηρίων που έθεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Επιλέχθηκαν οσοι/ες διακρίθηκαν κατά σειρά σε Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και σε Παγκόσμια – Πανευρωπαϊκά – Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επιλέχθηκαν όσοι/ες είναι δημότες/σες του Δήμου μας και διακρίθηκαν σε ολυμπιακά αθλήματα με τα χρώματα των συλλόγων της πόλης.

Μεταξύ των επιλογών είναι και η Εδεσσαία αθλήτρια του Ταεκβοντό Μούκα Ασπασία που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες εκπροσωπώντας τα χρώματα της χώρας μας και του Συλλόγου της. Ο ίδιος όμως ο σύλλογος της, Α.Σ Ταεκβοντό Έδεσσας, απαίτησε την αντικατάσταση της για άγνωστους σε εμάς λόγους.

Σεβόμαστε τον Σύλλογο και τις σημαντικές διακρίσεις του αλλά λειτουργούμε με κανόνες, κριτήρια και διαφάνεια και όχι με την ικανοποίηση κάθε αξίωσης.

Οι Ολυμπιακές αξίες και αρχές που αναδεικνύονται με την Ολυμπιακή Φλόγα δεν έχουν σχέση με μικροψυχίες και προσωπικές αντιπαλότητες.

 

                                                            Η Πρόεδρος της Δ.Η.Κ.Ε.Δ.Ε.

 

                                                                   Ιατρίδου Αναστασία

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments