....

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Συνάντηση με τους προέδρους των Σωματείων Αρτοποιών και εκπροσώπους των συλλόγων τριτέκνων και πολυτέκνων

της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είχε την Τετάρτη, 19/11 ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Θέμα της συνάντησης ήταν η δράση «Γείτονες» η οποία υλοποιείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και συντονίζεται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τα σωματεία αρτοποιών και τους συλλόγους τριτέκνων και πολυτέκνων της Π.Ε. Πέλλας.

 

Συγκεκριμένα, η δράση αφορά έκπτωση 20% σε παραγόμενα προϊόντα αρτοποιείου σε όλη την Π.Ε. Πέλλας και απευθύνεται στα μέλη όλων των συλλόγων τριτέκνων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών οικογενειών της Π.Ε. Πέλλας. Τα μέλη θα μπορούν να παραλαμβάνουν από τους συλλόγους τα μπλόκ κουπονιών (26 κουπόνια/μπλόκ) ώστε να τα χρησιμοποιούν στα αρτοποιεία που είναι συμβεβλημένα και συμμετέχουν στο πρόγραμμα, φέροντας το ειδικό σήμα.

 

Επιπλέον, το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους της Π.Ε. Πέλλας οι οποίοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα κουπόνια για να τα χρησιμοποιήσουν στα αρτοποιεία της περιοχής τους επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας που πρέπει να είναι σε ισχύ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο απόδειξης ταυτοπροσωπίας.

 

Ο κ. Θεοδωρίδης στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων και των παραγωγικών φορέων ενημέρωσε για την υλοποίηση της δράσης που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Π.Κ.Μ. με σκοπό να συμβάλλει στην ικανοποίηση των βασικών αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας. Ταυτόχρονα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συλλόγους τριτέκνων-πολυτέκνων και τους αρτοποιούς της Π.Ε. Πέλλας για τη συνεργασία τους και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

 

Στο περιθώριο του προγράμματος ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Υλοποιούμε τη δράση ΄΄Γείτονες΄΄ στην Π.Ε. Πέλλας και σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με δικαιούχους ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Είναι μια πρωτοβουλία της Π.Κ.Μ. σε συνεργασία με τα Σωματεία Αρτοποιών και τους Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης του κοινωνικού ιστού και στην κατεύθυνση αυτή θα υλοποιήσουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα».

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Πέτρος Ζέρζης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Έδεσσας κ. Πουρτουλίδης Σταύρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Έδεσσας κ. Αποστολίδης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος Αρτοποιών Γιαννιτσών κ. Γκαβανίδης Ιωάννης και ο Πρόεδρος Αρτοποιών Αλμωπίας κ. Ιωαννίδης Γεώργιος.

 

Να τονίσουμε ότι η παραλαβή των κουπονιών από τους ανέργους έχει ξεκινήσει από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πέλλας, Γραφείο 11, Διοικητήριο Έδεσσας. Επίσης, στην ίδια υπηρεσία (και στον πρόεδρο του σωματείου στο οποίο ανήκει) θα μπορεί να απευθύνεται όποιος επαγγελματίας αρτοποιός θέλει να συμμετέχει στη δράση (πληροφορίες στο τηλέφωνο 23813-51283).

 

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη των συλλόγων θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα ειδικά κουπόνια από τους προέδρους των Συλλόγων που ανήκουν.

 

Ακολουθούν οι πίνακες των συμβεβλημένων αρτοποιών στην Π.Ε. Πέλλας:

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:

 

  1. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΦΟΥΣΤΑΝΗ
  2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. – ΑΨΑΛΟΣ
  3. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ
  4. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ – ΑΡΙΔΑΙΑ
  5. ΒΑΔΑΣ Α.Ε. – ΑΡΙΔΑΙΑ
  6. ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΜΗΛΙΑ
  7. ΚΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΧΡΥΣΑ
  8. ΤΖΙΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ – ΣΩΣΑΝΔΡΑ
  9. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΑΡΙΔΑΙΑ
  10.  ΣΙΩΠΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
  11.  ΚΑΠΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΑΡΙΔΑΙΑ
  12.  ΤΣΕΧΙΛΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ – ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ
  13.  ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΝΝΑ (ΜΩΡΑΪΤΗΣ) – ΑΡΙΔΑΙΑ
  14.  ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΞΙΦΙΑΝΗ
  15.  ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΠΡΟΜΑΧΟΙ
  16.  ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ

 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ:

  1. ΓΚΑΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 5)
  2. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (20ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 25)
  3. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (ΓΚ. ΓΙΩΤΑ 31)
  4. ΚΑΠΟΥΣΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙ
  5. ΒΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
  6. ΜΟΥΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΑΛΙ)
  7. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

 

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΣΚΥΔΡΑΣ:

  1. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΔΕΣΣΑ
  2. ΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΔΕΣΣΑ
  3. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΔΕΣΣΑ
  4. ΥΙΟΙ ΝΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Ο.Ε. – ΣΚΥΔΡΑ
  5. ΓΚΑΛΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ – ΕΔΕΣΣΑ
  6. ΚΑΠΟΥΣΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΚΑΡΒΕΛΙ) – ΕΔΕΣΣΑ
  7. ΑΦΟΙ ΚΙΤΚΑ – ΕΔΕΣΣΑ
  8. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΕΔΕΣΣΑ
  9. ΜΙΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΑ) – ΕΔΕΣΣΑ
  10. ΠΟΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – ΕΔΕΣΣΑ
  11. ΚΑΡΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΓΡΑΣ
  12. ΜΑΡΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ - ΚΕΡΑΣΙΑ
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments