....

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

 

 

Υλοποιείται εδώ και μερικές μέρες το έργο της ανάπλασης πέριξ της επαρχιακής οδού Σκύδρας – Σεβαστιανών, εντός ορίου απαλλοτρίωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Το έργο έχει προϋπολογισμό 90.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.

Σε σύντομη δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά ανέφερε σχετικά με το έργο: «Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι προτεραιότητά μας και, για το λόγο αυτό, δημιουργούμε τις συνθήκες για ασφαλέστερη και ευκολότερη διέλευση των πεζών από τα σημεία παρέμβασης, αναβαθμίζοντας, παράλληλα την αισθητική της περιοχής. Προετοιμάζουμε κι άλλες παρεμβάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα με τη συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιών μας»

Οι εργασίες του ανωτέρω έργου αφορούν την πλακόστρωση των υφιστάμενων κρασπέδων με παράλληλο καθαρισμό τους από αυτοφυή βλάστηση και φυτικές γαίες. Επίσης, προβλέπονται εργασίες αποξήλωσης - καθαίρεσης τμημάτων κατεστραμμένου σκυροδέματος που έχουν υποστεί φθορές ή έχουν διαβρωθεί εξαιτίας της πολυχρησίας και των καιρικών συνθηκών σε μήκος περίπου 30 μέτρων εκατέρωθεν της Επαρχιακής Οδού, καθώς και επανακατασκευή των εν λόγω τμημάτων σκυροδέματος έδρασης των πλακών. Επισημαίνεται ότι οι εν λόγω εργασίες, συμβάλλουν στη βελτίωση των στοιχείων της οδού και δεν οδηγούν σε μεταβολή των οριζοντιογραφικών χαρακτηριστικών της υφιστάμενης οδού.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments