....

ANAMENETAI KAI TO KANEI KAI ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΓΥΜΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ (VIDEO)

 

 

 

Μια γυναίκα από την Νάπολη και μετά τον ομαδικό βiασμό που υπέστη μια 26χρονη Πολωνή μπροστά στα μάτια του συντρόφου της, από τέσσερις μετανάστες από το Μαρόκο, τη Νιγηρία και το Κονγκό, αποφάσισε πως έπρεπε να περπατήσει όπως την γέννησε η μητέρα της ανάμεσα σε μετανάστες προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι βiαστές. Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να λέει «οι προσφυγές είναι καλοί», ενώ ένας Ιταλός την παροτρύνει να φύγει από εκεί γιατί είναι επικίνδυνα ενώ φωνάζει σε κάποιους που προσπαθούν να την αγγίξουν. Στη συνέχεια ελαφρώς φοβισμένη λέει στους μετανάστες «Ελάτε ξέρω ότι είστε καλοί έτσι δεν είναι;». Είναι άγνωστη η συνέχεια του «κοινωνικού πειράματος», καθώς το βίντεο τελειώνει. Αν και προφανώς το να τις επιτεθούν καθώς καταγράφουν το γεγονός στο βίντεο είναι λίγο απίθανο αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη γυναίκα θέλει να περάσει ίσως κάποιο μήνυμα υπέρ των μεταναστών ή απλά να γίνει διάσημη.

Δείτε το βίντεο

Social Experiment from Dario S on Vimeo.

 

Μια γυναίκα από την Νάπολη και μετά τον ομαδικό βiασμό που υπέστη μια 26χρονη Πολωνή μπροστά στα μάτια του συντρόφου της, από τέσσερις μετανάστες από το Μαρόκο, τη Νιγηρία και το Κονγκό, αποφάσισε πως έπρεπε να περπατήσει όπως την γέννησε η μητέρα της ανάμεσα σε μετανάστες προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι βiαστές. Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να λέει «οι προσφυγές είναι καλοί», ενώ ένας Ιταλός την παροτρύνει να φύγει από εκεί γιατί είναι επικίνδυνα ενώ φωνάζει σε κάποιους που προσπαθούν να την αγγίξουν. Στη συνέχεια ελαφρώς φοβισμένη λέει στους μετανάστες «Ελάτε ξέρω ότι είστε καλοί έτσι δεν είναι;». Είναι άγνωστη η συνέχεια του «κοινωνικού πειράματος», καθώς το βίντεο τελειώνει. Αν και προφανώς το να τις επιτεθούν καθώς καταγράφουν το γεγονός στο βίντεο είναι λίγο απίθανο αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη γυναίκα θέλει να περάσει ίσως κάποιο μήνυμα υπέρ των μεταναστών ή απλά να γίνει διάσημη. Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/koinoniko-peirama-italia-metanstes/
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments