..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Μετά την διακοπή για την περίοδο των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, αρχίζουν και πάλι οι Συνάξεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ στα Γιαννιτσά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, στις 18.30. Προηγουμένως (17.30) θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού, ενώ κατά το πέρας της συνάξεως ο Σεβασμιώτατος θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα.
 
Όπως είναι γνωστό, οι συνάξεις του Σεβασμιωτάτου πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 18.30, στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Γιαννιτσών. Στον ίδιο Ι. Ναό τελείται κάθε Κυριακή Όρθρος και Θεία Λειτουργία από ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00 μ., όλο το έτος.
 
 
 
 

 

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΣΤΟ ΛΙΠΟΧΩΡΙ

 

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Τριών Αγίων Λιποχωρίου Σκύδρας για την εορτή των εκ Τραπεζούντος Αγίων Μαρτύρων Ευγενίου, Ουαλλεριανού, Κάνδιδος και Ακύλα.
 
Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθούν σε προσκύνηση τμήματα του ιερού λειψάνου του Αγίου Κάνδιδος και ιερά άμφια των αγίων Σπυρίδωνος, Γερασίμου και Διονυσίου, τα οποία φυλάσσονται στον Ιερό Ναό.
 

--
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments