....

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (VIDEO+PICS)

 

 

Τι και αν το φθηνότερο εισιτήριο κόστιζε 120 εύρω, η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα ήταν sold out.

Και μπορεί ο διάσημος καλλιτέχνης να αποθεώθηκε από το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Μέγαρο των Συνεδρίων , ωστόσο την ίδια ώρα στην αλβανική τηλεόραση γινόταν χαμός από αντιδράσεις!

Δημοσιογράφοι «κατακεραύνωσαν» τον Σφακιανάκη σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή του αλβανικού Δικτύου Top Channel, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία συγκεκριμένη, υποστηρίζοντας: «Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις!

Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει! Ακόμα και οι Έλληνες τον έχουν απορρίψει εξαιτίας της ιδεολογίας του, συνεργάτες και μάνατζερ τον έχουν παρατήσει επειδή είναι δηλωμένος φασίστας. Δεν γίνεται να έρθει να τραγουδήσει εδώ ένας άνθρωπος που είναι φασίστας, που εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για πρόσφυγες και μετανάστες κι εμείς να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Όχι, δεν είναι φυσιολογικό, και όσοι δεν έχουν πρόβλημα με αυτήν τη συναυλία μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά για τον φασισμό και τον ναζισμό»!

Τα χυδαία αυτά λόγια ανήκουν στη Fatma Haxhialiu, αρχισυντάκτρια ενημερωτικού site της Αλβανίας και γνωστή για τον ιδιαίτερα εκρηκτικό της χαρακτήρα, η οποία επιχείρησε να ενημερώσει - όπως αυτή θέλει - τους τηλεθεατές για τις απόψεις του Σφακιανάκη.

«Μιλάω εδώ με την ιδιότητα της δημοσιογράφου, προφανώς και δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλο τον αλβανικό λαό, αν και εύχομαι να είναι αυτή η άποψή τους. Όσοι φέρουν ή εκφράζουν νεοφασιστικές και νεοναζιστικές απόψεις, αλλά και όσοι τους υποστηρίζουν, να πάνε και να δώσουν συνεντεύξεις και συναυλίες στα σκουπίδια, εκεί που ανήκουν. Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα…», συμπλήρωσε.
Η Fatma Haxhialiu, είναι αρχισυντάκτρια ενημερωτικού site της Αλβανίας, μένει στα Τίρανα, ενώ έχει ως χόμπυ τη μουσική και το τραγούδι. Αρκετά, δε, talk show, αλλά και lifestyle εκπομπές τη φιλοξενούν στα πάνελ τους, καθώς όχι μόνο έχει ιδιαίτερη άνεση μπροστά στο φακό, αλλά όπως καταλάβατε, ανάβει εύκολα φωτιές «εκτοξεύοντας» την τηλεθέαση.

Την ίδια άνεση έχει πάντως και με τα social media, καθώς ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και selfies, θυμίζοντας fashion blogger.

ΔΕΙΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments