....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ: ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Το ερχόμενο Σάββατο 21/6/2014 και ώρα 19.00, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Πέλλας θα γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με μια συναυλία στον αύλειο χώρο του Πολύκεντρου στα Γιαννιτσά (πεζόδρομος). Στη συγκεκριμένη συναυλία θα συμμετέχουν ντουέτα καθώς και μεγαλύτερα σύνολα αποτελούμενα από μαθητές του ωδείου.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης η επιτυχία από την οποία στέφθηκαν οι απολυτήριες διπλωματικές εξετάσεις βιολιού, του αποφοίτου πλέον, Σταμάτη Βελιγράδη, οι οποίες διεξήχθησαν την Τρίτη 17/6 και ο οποίος ερμήνευσε με υποδειγματικό τρόπο ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα. Η επιτροπή, αποτελούμενη από εξέχοντες βιολιστές και υπό την προεδρία του Διευθυντού του Ωδείου, Γιάννη Ανδρόνογλου, του απένειμε το Δίπλωμα Σολίστ με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί».

Με αυτά τα γεγονότα, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Πέλλας ρίχνει «αυλαία» στην φετινή εκπαιδευτική χρονιά αποδεικνύοντας, με αρωγό την Δημοτική Αρχή,  το κύρος του και την εξέχουσα θέση του στα πολιτισμικά και πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments