....

ΑΓΡΙΝΙΟ: Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ

Η αναφορά απευθύνεται προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Αναφορά σοκ για τον γαμπρό της έχει καταθέσει στο Αγρίνιο 47χρονη κουνιάδα για τον ηλικιωμένο σύζυγο της αδελφής της Παρθενίας Κ. ο οποίος εμφανίζεται στα χαρτιά να είναι δηλωμένος «τυφλός» αλλά στην πραγματικότητα να έχει τα μάτια του δέκα τέσσερα...

Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr η αναφορά απευθύνεται προς τον εισαγγελέα του Αρείου πάγου αλλά και προς τον γενικό επιθεωρητή ελεγκτών δημόσιας διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα κουνιάδα γράφει:

«Σας αναφέρω ότι από πληροφορίες οι οποίες έχουν πέσει εις γνώση μου άτομο με τα στοιχεία Κ.Π. κάτοικος Αγρινίου οδός Κεφαλληνίας αριθμός ο οποίος είναι σύζυγος της αδερφής μου Παρθενίας Κ. φέρεται να είναι άτομο με ειδικές ανάγκες φέρεται να έχει εκδοθεί απόφαση, της Πρωτοβάθμιας Υγεονομικής Επιτροπής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας με αριθμό 34/22-2-2011 ότι δήθεν πάσχει από ολική τύφλωση ενώ η βάδισης του είναι ελευθέρα εις όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες, δεν έχει οποιοδήποτε πρόβλημα και προσφάτως σε δικαστήριο το οποίο δειξήχθη στο Αγρίνιο (Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου) την 17η Μαρτίου 2017 κατέθεσε ως δήθεν αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού και εις ερώτηση του πληρεξούσιου δικηγόρου μου απάντησε ότι ουδέν πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει, κατεγράφη δε η κατάθεσης του αυτή στα πρακτικά του ως άνω δικαστηρίου».



Μάλιστα η 47χρονη από την επίμαχη δίκη έχει στη διάθεσή της βίντεο όπου στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου διακρίνεται ο γαμπρός της να περιφέρεται σαν ένας άνδρας που … βλέπει τα πάντα και χωρίς φυσικά να υποβοηθάτε στο περπάτημά του. Στην αναφορά η κουνιάδα που εμφανίζεται έξαλλη με τα καμώματα του γαμπρού της ζητεί από τις αρχές να διερευνήσουν τα εξής:

«Μετά τα ανωτέρω παρακαλώ να ελέγξετε: α) Κατά πόσο είναι αληθές ότι ο ανωτέρω έχει ολική τύφλωση β) εάν στον ανωτέρω έχει χορηγηθεί αυτοκίνητο με τις ευεργετικές διατάξεις περί αναπήρων γ) ποιος είναι οδηγός αυτού και ο συνοδός του δήθεν τυφλού και δ) αν ο ανωτέρω με οποιοδήποτε τρόπο συνταξιοδοτήθηκε λόγω της υποτιθέμενης τυφλώσεως αν συνταξιοδοτήθηκε για άλλο λόγο και κατά πόσο προσμετρήθηκε η φερόμενη αναπηρία του αν έχει εκδοθεί νομίμως δελτίο μετακινήσεώς του ως ατόμου με ειδικές ανάγκες και γενικότερα εάν έχει οιεσδήποτε παροχές λόγω της δήθεν ολικής τυφλώσεώς του...».

Πληροφορίες πάντως της εφημερίδας μας κάνουν λόγο πως τις δυο οικογένειες τις χωρίζουν κτηματικές διαφορές.
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments