....

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΕΜΟΔΡΟΜΙΟ 13,14 & 15-5-2016 (VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδλώσεις της Αερολέσχης Έδεσσας στο Ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας στις 13, 14 & 15 Μαίου 2016
Η Αερολέσχη και όλο το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθησαν επίσημοι οι βουλευτές κα Τζάκρη ο κ. Σηφάκης, ο κ. Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Πέλλας κ. Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Διοικητής της 11ας Μεραρχίας,  ο Διοικητής της Π.Υ. Έδεσσας . Να αναφερθεί επίσης ότι την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων παραυρέθηκε και ο Στρατηγός του Γ'΄Σ.Σ.

Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φορέων για το έργο που επιτελεί Αερολέσχη Έδεσσας.
Η ανταπόκρισή δίνει δύναμη στο Σύλλογο να συνεχίσει  το έργο που επιτελεί που δεν είναι άλλο από την διάδοση της Ανεμοπορίας στους νέους και την μεταλαμπάδευση της.

Η Ανεμοπορία και κινητήρια δύναμη με την στήριξη του κόσμου και έτσι η εκσυγχρονισμένη Αερολέσχη συνεχίζει να είναι στολίδι για την περιοχή μας και πόλος έλξης νέων μελλοντικών ανεμοπόρων από την περιοχή  (και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα) αλλά και χώρος τουριστικού ενδιαφέροντος που θα συνδέει την ανεμοπορία με τον ανεμοπορικό τουρισμό που είναι ευρέως διαδεδομένος στο εξωτερικό.
 

Εμείς ως TASTV.GR καλύψαμε με την κάμερά μας τις εκδηλώσεις με συνεντεύξεις τις οποίες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο παρακάτω μας βίντεο. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 
 

 
 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments