....

6o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ «Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ» (VIDEO)

«Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ»

6Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

«όσο ο χορός γυρίζει, ο κύκλος μεγαλώνει»

 

Συνήλθε η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, την οποία περιμένουν όλοι οι κάτοικοι της Έδεσσας και όχι μόνο, για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας της πραγματοποίησής της .

Η πολυσυζητημένη και επιτυχημένη εκδήλωση της πόλης μας, καθορίστηκε και θα γίνει στις 17 Ιουνίου 2017, ημέρα Σάββατο. Το 6ο αντάμωμα Ελληνικών Παραδόσεων που είναι πλέον θεσμός, θα δώσει, για μια ακόμη χρονιά, την παραδοσιακή ζωντάνια με ήχους και χρώματα στους δρόμους της.

            Η ταυτόχρονη συνύπαρξη όλων των χρωμάτων, της μουσικής, της κουλτούρας, της πολιτισμικής κληρονομιάς της πατρίδας μας, στην ίδια πόλη και στον ίδιο χώρο, στο γήπεδο της Έδεσσας, θα συνθέσει το πολύχρωμο παζλ της Ελλάδας μας. Μακεδονία, Πόντος, Θράκη, Νησιά, Μικρά Ασία, Κρήτη και Ήπειρος, αναρίθμητοι σύλλογοι και χιλιάδες χορευτές,  θα ενώσουν όλοι μαζί τα χέρια, θα ενώσουν την Ελλάδα ολόκληρη, πάνω στο χορτάρι του γηπέδου, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Η συνδιοργάνωση ανήκει στους Συλλόγους της πόλης: Φιλοπρόοδος Μ. Αλέξανδρος, Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», Μικρασιατών «η Μπίγα», Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού, Κρητών ο «Ψηλορείτης» και Ηπειρωτών «Απειρωτάν», μέλη των οποίων απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης.

Ξεκινήσαμε δειλά πριν από 6 χρόνια και με τη συμμετοχή διαφόρων οργανωμένων ομάδων, των κατοίκων και των επιχειρήσεων της πόλης καταφέραμε να μεταφέρουμε το αισιόδοξο μήνυμα της ομορφιάς της ζωής και της διασκέδασης, με αφετηρία τις παραδόσεις της πατρίδας μας.

Ελπίζουμε για μια ακόμη χρονιά στην συμπαράσταση όλων, έτσι ώστε να την κρατήσουμε στα επίπεδα που της αρμόζουν.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.                            


ΜΕ ΤΙΜΗ


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments