....

4η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 2017 - ΑΠΟΝΟΜΕΣ (PHOTOS)

 

 

 

 
 
 Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου η 4η ανάβαση Καϊμακτσαλάν που διοργάνωσε ο ποδηλατικός σύλλογος Άερωπος Έδεσσας σε συνεργασία με τον σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Έδεσσας την ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας.
Στην εκκίνηση συναντήθηκαν 77 ποδηλάτες όλων των κατηγοριών από όλη την Ελλάδα για να τρέξουν την ανηφορική διαδρομή των 35 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το κέντρο της Έδεσσας και τερματισμό στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου του Καϊμακτσαλαν σε υψόμετρο 2040 μέτρα. Η ανάβαση Καϊμακτσαλαν είναι η πιο δύσκολη στην Ελλάδα με 2000 υψομετρικά, για δυνατούς ποδηλάτες και κλίσεις που φτάνουν έως και 18% μακράς διαρκείας. Αν και οι καιρικές συνθήκες κατά διαστήματα δεν ήταν ιδανικές,- οι αθλητές συνάντησαν βροχή,  δυνατό αντίθετο άνεμο και κρύο -  τερμάτισαν σχεδόν όλοι  κάνοντας μάλιστα και καταπληκτικούς χρόνους.
 
Πρώτος νικητής ήταν ο Κυριακίδης Ιωάννης από τα Γιαννιτσά αθλητής του συλλόγου Βέλους Θεσσαλονίκης και μέλος της εθνικής ομάδας ο οποίος επικράτησε με τον εξαιρετικό χρόνο 1:40:33 και μέση ωριαία ταχύτητα 20,8Km/h.
Δεύτερος νικητής ήταν ο Γιαννακόπουλος Γεώργιος του Παναθηναϊκού με χρόνο 1:49:33 και μέση ωριαία ταχύτητα 19,1
Τρίτος νικητής ήταν ο Suvadzoglu Giorgi από τον Άερωπό Έδεσσας με χρόνο 1:49:59
Οι απονομές των νικητών έγιναν μέσα στο άνετο και φιλόξενο σαλέ  του χιονοδρομικού κέντρου όπου προσφέρθηκε γεύμα σε όλους τους αθλητές.
 

Ο Π.Α.Σ Αερωπός οφείλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα την Διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλάν και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο, που μας παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις του σαλέ  για την διευκόλυνση των αθλητών, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό σύλλογο Κερασιάς "Αριστοτέλη" για την προσφορά και πολύτιμη βοήθεια των μελών του στην τροφοδοσία, τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτρη,  την Αστυνομική Διεύθυνση και Τροχαία Έδεσσας που κάλυψε με ασφάλεια όλη την διαδρομή, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τον Ιατρό κ. Ρωσικόπουλο Βασίλειο, τα καταστήματα ποδηλάτων: Γιούρος Αντώνιος, Καρτάλης Παντελής, Καγιαλόγλου Πέτρος, Σέξτος Ελευθέριος, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΜΑΡΙΝΟΣ, τα Υγρά καύσιμα Αναγνωστόπουλος, και τον κ. Παπαδόπουλο Χρήστο για την συνεχόμενη προσφορά του στον σύλλογο, και όλους τους εθελοντές συνοδούς, γονείς και φίλους που παραβρέθηκαν και υποστήριξαν τους αγωνιζόμενους.
 

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους.
https://dromoikerasiou.blogspot.gr/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments