....

10ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ) «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ
10ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ)
«ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»

Συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από τη διοργάνωση του 1ου Αντικαπνιστικού Τουρνουά Μπάσκετ, που ξεκίνησε το 2008 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) και είχε σαν σκοπό να αναδείξει τον Αθλητισμό – μέσω του Μπάσκετ- σαν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, σαν μια καλή εξάρτηση, που μπορεί να προάγει την Υγεία (Σωματική και Ψυχική), τη Συνεργασία, τη Φιλία, την Ομαδικότητα και την ενδυνάμωση των Διαπροσωπικών Σχέσεων.

Προσκαλούμε λοιπόν όσες ομάδες και παρέες ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στο Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» τηλεφωνικά στο 23810 511174, ή με φαξ στο 23810 51189, ή ηλεκτρονικά στο kp-orama@otenet.gr  

Επίσης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2017 με τους υπευθύνους των περσινών ομάδων, που συμμετείχαν στο Τουρνουά, αποφασίστηκαν οι παρακάτω όροι συμμετοχής:



Οι όροι συμμετοχής:
1. Όλοι παίκτες θεωρούνται εν ενεργεία από την στιγμή που έχουν πάρει μέρος σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα μπάσκετ (Παιδικό, Εφηβικό, Αντρικό).
2. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει τέσσερις (4) εν ενεργεία παίκτες, από τους οποίους οι δύο εξ αυτών μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα στην πεντάδα που θα παίζει.
3. Κάθε ομάδα πρέπει να δηλώσει αριθμό παικτών από 8 έως 13 άτομα.
4. Ομάδες (αμιγώς μαθητών) μέχρι 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν.
5. Δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων μέχρι 2 Μαΐου.

Ο χρόνος διεξαγωγής του Τουρνουά υπολογίζεται από 31/5 έως 26/6. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 51174 με την υπεύθυνη της δράσης, Μαρία Ιωακειμίδου.                 
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments