....

100.000,00 € ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

 

 

 

 

Την προγραμματική σύμβαση του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων 1οου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και του σχολικού κτηρίου που συστεγάζονται τα Νηπιαγωγεία (1ο - 9ο – 13ο – 17ο) Γιαννιτσών» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

 

Το έργο υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Πέλλας, έχει συνολικό προϋπολογισμό 100.000,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από Ιδίους Πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με υπηρεσία επίβλεψης και υλοποίησης του έργου την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας.

 

Τις επόμενες ημέρες επίκειται η έγκριση δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε, σύντομα να εκτελεστεί το έργο που θα αναβαθμίσει ενεργειακά αλλά και αισθητικά τα σχολεία του Δήμου Πέλλας βελτιώνοντας την υπάρχουσα κατάσταση προς όφελος των μαθητών.

 

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του έργου, διότι αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, ικανοποιώντας τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας σε συνεργασία με τους Δήμους.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments